قالب آماده وردپرس چیست؟

وب فینیتی | امروزه ورود به تجارت الکترونیک برای تمامی کسب و کارهای فعال یک اقدام ضروری به حساب می آید. کسب و کارهای فیزیکی روز به روز جای خود را به کسب و کارهای آنلاین می دهند به گونه ای که ایجاد یک وب سایت آنلاین برای بسیاری از افراد به یک هدف تبدیل شده است تا بتوانند وارد بازار مجازی شوند و کسب و کار و درآمد خود را ارتقاء دهند. برای ورود به بازار دیجیتال، یکی از مهم ترین نکاتی که در مقابل افراد قرار دارد، انتخاب قالب حرفه ای وردپرس می باشد. قالب های آماده سایت وردپرس زیادی ارائه شده اند که شما باید بتوانید یک پوسته وردپرس مناسب برای وب سایت خود در نظر بگرید چرا که قالب wordpress، ظاهر اصلی وب سایت شما را به کاربران نمایش می دهند، بنابراین شما باید بتوانید از قالب های وردپرس فارسی برای وب سایت خود استفاده کنید.

یکی از بهترین و پرطرفدارترین سیستم های مدیریت محتوا یا همان CMS، وردپرس (WordPress) می باشد که از سال 2003 شروع به کار کرده است. طبق مطالعات به دست آمده بیش از 60 درصد وب سایت هایی که از سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنند، با وردپرس شناخته می شوند. قالب های آماده وردپرس، پوسته های از پیش طراحی شده ای می باشند که به آنها قالب گفته می شود که ظاهر و عملکرد اصلی سایت شما را تعیین می کنند. به معنای واقعی کلمه، هزاران هزار قالب رایگان وردپرس برای انتخاب در دسترس شما است که می توانید متناسب با نیازتان از آنها استفاده کنید. قالب های wordpress، پوسته های از پیش آماده شده جهت راه اندازی سایت می باشند که خیلی ساده قالب آماده وردپرس را بهترین سایت ساز تبدیل می کنند.

علاوه بر این، می توانید قالبهای وردپرس را به راحتی از داشبورد وردپرس خود بررسی، بارگیری و نصب نمائید. همه قالب های ورد پرس را که در فهرست تم های وردپرس رایگان یافت می کنید، می توانید تنها با یک کلیک روی وردپرس خود نصب نمائید.

قالب وردپرس شامل همه مواردی است که معمولاً با طراحی وب مرتبط می باشد. از انتخاب رنگ گرفته تا سرصفحه ها، پاورقی ها و موقعیت نوار کناری و… قالب اورجینال وردپرس از طریق شیوه نامه های CSS خود، همه چیز را در رابطه با تایپوگرافیاز جمله: فونت، سبک فونت، حاشیه و اندازه و فاصله خطوط کنترل می کنند.

یکی از مزیت های دانلود و خرید قالب wordpress فارسی و انگلیسی، سفارشی سازی آسان آن می باشد. بعد از خرید قالب وردپرسی مورد دلخواه خود، می توانید به سادگی و بدون نیاز به دانش کدنویسی تقریباً تمامی بخش ها و حتی کوچک ترین جزئیات قالب را سفارشی سازی نمائید. علاوه بر آن شما می توانید از افزونه های مختلف جهت افزون امکانات و ویژگی های برتر به سایتتان استفاده نمائید.

قالب های وردپرس فارسی، دارای تنظیمات بسیار ساده و روانی می باشند. برای طراحی سایت با وردپرس نیازی نیست متخصص و از دانش برنامه نویسی بهره مند باشید، بلکه بدون نیاز به هیچ گونه مهارت کدنویسی، شما می توانید تنها با خرید یک قالب وردپرسی شیک، یک سایت در حد وب سایت های مطرح دنیا برای خود ایجاد کنید. بنابراین می توان گفت اگر تخصص و مهارت های بالایی در حوزه های برنامه نویسی ندارید، بهترین انتخاب برای خرید قالب wordpress می باشد.

مزایای قالب آماده ورپرس

1- وردپرس بسیار انعطاف پذیر می باشد

اگرچه وردپرس در ابتدا برای پشتیبانی از وبلاگ نویسی و انواع مقالات آنلاین طراحی شده بود، اما رفته رفته طیف وسیعی از سایت ها را با اهداف دیگر نیز درگیر خود کرد. وردپرس یک CMS منبع باز است که از انعطاف پذیری فوق العاده ای برخوردار است زیرا می تواند برای ایجاد انواع وب سایت ها مورد استفاده قرار بگیرد . می توانید از آن برای ایجاد وبلاگ شخصی، یک وب سایت شرکتی یا یک فروشگاه آنلاین و… استفاده نمائید.

2- رابط کاربری آسان برای تمامی کاربران

شما می توانید وب سایت وردپرسی خود را تنها در چند دقیقه نصب و راه اندازی کنید بدون آنکه نیاز به دانش و مهارت خاصی داشته باشید. تنها چیزی که کاربر نیاز دارد یک نام دامنه و یک حساب میزبانی وب است. شما می توانید از قالب های وردپرس رایگان و پولی بر روی وردپرس خود استفاده نمائید. قالب های رایگان دارای امکانات و ویژگی های چندان مناسبی بهره مند نیستند، اما در مقابل، با خرید قالب وردپرس اورجینال می توانید علاوه بر امکانات و ویژگی های متعدد، یک پشتیبان هم برای سایت خود داشته باشید. از آنجا که وردپرس، دارای یک داشبورد مدیریتی بصری و آسان است، همچنین دارای تمام ویژگی های مورد نیاز برای سفارشی سازی قسمت های مختلف سایت از جمله: سربرگ، پاورقی، چیدمان ها و… می باشد که شما می توانید خیلی ساده سایت خود را سفارشی سازی نمائید.

3- فرایند نصب آسان

نصب و راه اندازی قالب وردپرس بسیار ساده است، زیرا دارای یک فرآیند نصب ساده و سریع می باشند. اکثر قالب های وردپرس دارای بسته نصبی آسان می باشند به گونه ای که می توانید خیلی ساده سایت خود را دقیقاً مشابه دموی قالب راخ اندازی نمائید.

4- افزونه های وردپرس عملکرد سایتتان را بهبود می بخشند

وردپرس دارای بی نهایت افزونه می باشد که شما می توانید از آنها به صورت رایگان و پولی استفاده نمائید. وردپرس دارای یک مخزن می باشد که تقریباً 50 هزار افزونه در آن به صورت رایگان وجود دارد که شما تنها با یک سرچ می توانید افزونه مورد دلخواه خود را پیدا و روی وردپرس نصب نمائید. با استفاده از افزونه های وردپرس می توانید به سادگی امکانات گسترده ای را به سایت خود اضافه نمائید. به عنوان مثال می توانید امکاناتی همچون: سبد خرید، گالری، فرم تماس، صفحه ساز ها  و… را به سادگی به سایت وردپرسی خود اضافه نمائید. همچنین شما می توانید مدیریت کامل روی افزونه های وردپرس خود داشته باشید و آنها را فعال یا غیر فعال نگه دارید.

5- بهینه شده برای گوگل

موتورهای جستجوگر وردپرس را دوست دارند زیرا اکثر قالب های وردپرس از کد گذاری های ساده و استاندارد استفاده می کنند که خواندن و فهرست بندی مطالب سایت را برای آنها آسان می کند. علاوه بر این، قالب های وردپرس کنترل سفارشی کردن اجزای سئو را برای هر صفحه در اختیار شما قرار می دهند تا بتوانید رتبه سایت خود را افزایش دهید. همچنین یکی از دلایلی که باعث می شود قالب های وردپرس بهینه باشند، وجود افزونه ها، ابزار ها و بروزرسانی های مداوم قالب می باشد.

6- قالب های وردپرس ریسپانسیو هستند

یکی از عوامل دیگری که باعث بهبود رتبه بندی وب سایت شما در گوگل می شود، ریسپانسیو بودن قالب سایت وردپرس می باشد. از آنجایی که موبایل به بهترین مکان برای جذب ترافیک برای وب سایت های تجاری تبدیل شده است، بنابراین مهم است که قالب سایت شما ریسپانسیو باشد. تمامی سایت ها باید حتماً ریسپانسیو باشند به گونه ای که کاربران در هر صفحه نمایشی بتوانند به بهترین شکل سایت را مشاهده کنند. وردپرس طراحی ریسپانسیو ارائه می دهد که تضمین می کند وب سایت شما به طور یکپارچه بر روی دستگاه های مختلف اجرا می شود، بدون آنکه نیاز باشد برای ریسپانسیو بودن از افزونه ها و یا ابزار ها استفاده کنید.

7- سایت های وردپرس دارای یک وبلاگ داخلی هستند

از آنجا که وردپرس یک نرم افزار سیستم مدیریت محتوا است، دارای ویژگی های متعدد دیگری می باشد که انتشار مطالب را آسان می کند. یکی از این ویژگی ها، وجود وبلاگ داخلی است. به گونه ای که کاربران می توانند خیلی سریع به مقالات شما دسترسی داشته باشند.

8- مدیریت رسانه

تصاویر، فیلم ها و سایر عناصر رسانه ای را می توانید به راحتی به وب سایت وردپرس خود اضافه کنید تا بتوانید یک محتوای جذاب تر برای کاربران ایجاد نمائید. اکثر قالب های وردپرس دارای ابزار کشیدن و رها کردن می باشند که به شما این امکان را می دهند تا محتوای رسانه خود را بکشید و در قسمت های دلخواه رها کنید تا بارگذاری شود.  همچنین می توانید در صورت نیاز از افزونه های محبوب در این زمینه استفاده نمائید.

9- گزینه های تم متعدد

تم های وردپرس ظاهر و استایل سایت را تعیین می کنند. با استفاده از وردپرس، گزینه های متعددی در تمامی زمینه ها وجود دارد که می توانید با توجه به نیازتان آنها را سفارشی سازی کنید.

10- پشتیبانی از فروشگاه ساز ووکامرس

ووکامرس، یکی از بهترین فروشگاه ساز وردپرس می باشد که به راحتی می توانید سایت وردپرسی خود را به یک فروشگاه اینترنتی بزرگ تبدیل نمائید. ووکامرس به صورت یکپارچه با وردپرس ادغام می شود و به عنوان یک راه حل تجارت قدرتمند عمل می کند که کنترل کامل را به صاحبان فروشگاه ها و توسعه دهندگان می دهد تا بتوانند کالاهای خود را به صورت آنلاین به مشتریان بفروشند.

11- حداقل برنامه نویسی

در وردپرس، نیازهای برنامه نویسی به حداقل می رسد زیرا  این سیستم مدیریت محتوا دارای مجموعه ای از ابزارهای کاربرپسند می باشد که برای شما این امکان را فراهم می کند تا تنظیمات گسترده و زیادی را بدون هیچ گونه اتلاف وقت انجام دهید. مدیریت محتوا، ایجاد پیش نوی ، بازبینی پست ها، درج رسانه ها و… همه را می توان به راحتی با حداقل کدگذاری انجام داد.

12- ادغام آسان با شبکه های اجتماعی

قالب های وردپرس به وبمستران این امکان را می دهند تا وب سایت خود را با شبکه های اجتماعی محبوب ادغام کنند تا بتواننند ترافیک سایت خود را بالا ببرند.

13- مطابقت وردپرس با W3C

رعایت استانداردهای W3C برای وب سایت ها به یک ضرورت تبدیل شده است و با انتخاب وردپرس به عنوان بستر توسعه می توانید از این امر مطمئن باشید. قالب های وردپرس مطابق با W3C بدون نسخه ارائه می شوند و تضمین می کنند که وب سایت شما قادر خواهد بود در هر مرورگر وب به طور کامل مورد استفاده قرار بگیرد.

14- امنیت بالا

افزایش امنیت وب سایت وردپرس شما بسیار آسان است زیرا وردپرس از افزونه ها و ابزارهای قدرتمندی را برای بالا بردن امنیت سایت استفاده می کند. بنابراین، با انتخاب و خرید قالب وردپرس برای وب سایت خود، می توانید از امن بودن وب سایت خود مطمئن باشید. علاوه بر آن وردپرس دارای افزونه های امنیتی زیادی می باشد که می توانید در صورت نیاز از آنها برای افزایش امنیت سایتتان از آنها استفاده نمائید.

15- مقرون به صرفه بودن

وردپرس به عنوان یک پلتفرم توسعه مقرون به صرفه مطرح می شود زیرا ماهیت آن منبع باز است. هزینه طراحی و توسعه و هزینه نگهداری سایت وردپرس نسبتاً ارزان می باشد. شما می توانید سایتتان را به تنهایی مدیریت و به روزرسانی کنید و اگر به مشکل خوردید می توانید با پرداخت هزینه های نسبتاً کم، برای حل مشکل از متخصصان کمک بگیرید.

تفاوت قالب وردپرس رایگان و پولی

اکثر افراد در هنگام خرید قالب وردپرس دچار سردرگمی می شوند که از قالب وردپرس رایگان استفاده کنند یا قالب وردپرس پولی ؟ بسیاری از افراد هستند که فرقی میان قالب های رایگان و پولی نمی بینند و معتقدند برای داشتن یک وب سایت جذاب، قالب رایگان می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. ما در ادامه مطلب به شما تفاوت های اصلی میان قالب های وردپرس رایگان و پولی را به شما توضیح می دهیم تا برای خرید قالب wordpress بتوانید یک انتخاب سریع داشته باشید.

1- تفاوت در قیمت قالب ها

یکی از مهم ترین تفاوات های قالب های وردپرس رایگان و پولی، قیمت آنها می باشد. قالب های رایگان را شما می توانید بدون پرداخت هیچ هزینه ای در وردپرس خود نصب نمائید. اما برای خرید قالب وردپرس پرمیوم باید مبلغی بابت خرید قالب بپردازید. مقدار هزینه ای که شما باید بابت این قالب ها پرداخت نمائید بستگی به نوع قالبی دارد که شما قصد استفاده از آن را دارید.

2- رابط کاربری

قالب های وردپرس رایگان دارای امکانات و ویژگی های انعطاف پذیری نیستند به این دلیل که ابزارک های زیادی در آنها بکار نرفته است، قالب های رایگان معمولاً برای افرادی مبتدی ساخته و طراحی شده اند به گونه ای که اگر شما در زمینه کاری خود حرفه ای هستید و قصد تاسیس یک وب سایت با امکانات متنوعی را دارید، قطعاً قالب رایگان نمی تواند نیاز های شما را برآورده کند. در مقابل، قالب های وردپرس پولی دارای امکانات و ویژگی های منحصربرفرد و زیادی می باشند که هر کدام از آنها می توانند به شما در جهت ساخت یک وب سایت جذاب تر کمک کنند. به طور کلی می توان گفت قالب های پرمیوم برای افرادی که مبتدی هستند می تواند کمی سخت و پیچیده باشد.

3- امکانات و ویژگی ها

در قالب های رایگان شما با تنظیمات و گزینه های سفارشی سازی زیادی روبه رو نخواهید بود و در برخی از مواقع برای سفارشی سازی قسمتی از سایت باید از دانش کدنویسی بهره مند باشید تا بتوانید تغییرات دلخواه خود را ایجاد نمائید. در مقابل، قالب های پریمیوم دارای امکانات و ابزارک های متفاوتی می باشند که هر کدام از آنها می تواند به شما جهت شخصی سازی وب سایت کمک کنند. در قالب های پرمیوم شما قادر هستید حتی کوچک ترین جزئیات را هم تغییر دهید در صورتی که قالب های رایگان این امکان از شما سلب شده است.

4- ریسپانسیو بودن

همانطور که می دانید ریسپانسیو بودن سایت علاوه بر آن که برای کاربران بسیار مهم است، بلکه برای گوگل هم بسیار باارزشمند می باشد. گوگل سایت هایی که ریسپانسیو نیستند را دوست ندارد و به انها امتیاز مناسبی نمی دهد، اما در مقابل به سایت هایی که از قابلیت ریسپانسیو بودن بهره مند هستند، امتیازهای ویژه ای اختصاص می دهد که این موضوع می تواند در عملکرد وب سایت شما تاثیر بالایی داشته باشد. اکثر قالب های وردپرس رایگان معمولاً به صورت ریسپانسیو ساخته نشده اند و کاربران قادر نخواهند بود از دستگاه های مختلف وب سایت شما را به بهترین شکل ممکن مشاهده کنند. در صورتی که اکثر قالب های پرمیوم و پولی از قابلیت ریسپانسیو بودن پشتیبانی می کنند.

5- به روز رسانی

یکی دیگر از تفاوت های مهمی که بین قالب های رایگاتن و پولی وجود دارد، به روزرسانی آنها می باشد. قالب wordpress رایگان دارای بروزرسانی های مداومی نمی باشند. که همین موضوع می توانید باعث به وجود آمدن آسیب های جدی به وب سایت شما شود. به عنوان مثال: قالب هایی که مداوم به روز نمی شوند، در آینده نمی توانند از تمامی افزونه های مهم پشتیبانی کنند، حتی ممکن است قالب شما با وردپرس هم سازگاری نداشته باشد. اما در مقابل، قالب های پولی، دارای بروزرسانی های مداوم توسط طراحان آن قالب می باشند و در هر بروزرسانی، امکانات ویژه تری در اختیار شما قرار می گیرد.

6- پشتیبانی

آخرین تفاوت قالب های وردپرس رایگان و پولی در پشتیبانی آنها می باشد. قالب های رایگان دارای هیچ گونه پشتیبانی نمی باشند و در صورت هرگونه مشکل هیچکس پاسخگو نیست. اما در قالب های حرفه ای، شما از پشتیبانی های 6 ماه تا پشتیبانی های دائمی بهره مند می شوید به گونه ای که با مواجه شدن با هر مشکل، پشتیبان می تواند به شما جهت رفع مشکل کمک کند.